Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι ελεγκτής μηχανών;

Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Το Zhongzhi κάνει πραγματικά καλό στο σχέδιο και την κατασκευή των προϊόντων. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας συντηρούν πολύ συμπαθητικούς.

—— Vadim Zabiiaka

Καλή ποιότητα, μεγάλοι κατασκευαστές, είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Kimwolo Mr.Reuben

Έχει εργαστεί μαζί για περισσότερο από 3 έτη πολύ επαγγελματικά. όλα τα προϊόντα λειτουργούν το πρόστιμο στους τύπους εξοπλισμών μας. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Ευχαριστώ πολύ για την επιχείρηση Zhongzhi για να κάνει το πρόγραμμά μας να τρέξει ομαλά.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

Τα τεχνικά ζητήματα που επιλύονται, φήμη είναι πολύ καλά.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι ελεγκτής μηχανών;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι ελεγκτής μηχανών;

Τι είναι ελεγκτής μηχανών;

 

Για τον καθορισμό του ελεγκτή μηχανών, η επίσημη εξήγηση είναι ότι είναι ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα που ελέγχει ενεργά τη μηχανή για να λειτουργήσει σύμφωνα με την καθορισμένη κατεύθυνση, την ταχύτητα, τη γωνία, και το χρόνο απόκρισης. Στα ηλεκτρικά οχήματα, ο ρόλος του ελεγκτή μηχανών είναι να μετατρέψει την ηλεκτρική ενέργεια που αποθηκεύεται στην μπαταρία δύναμης στην ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για να οδηγήσει τη μηχανή σύμφωνα με το εργαλείο, τη ρυθμιστική βαλβίδα, το φρένο, και άλλες οδηγίες για να ελέγξει την αρχική λειτουργία του ηλεκτρικού οχήματος, αναρριμένος στη δύναμη, τη θέση κ.λπ.

 

Με βάση τους διαφορετικούς ερευνητικούς σκοπούς, υπάρχουν πολλοί τύποι μηχανών. Αυτή τη στιγμή, οι ηλεκτρικοί κινητήρες των ηλεκτρικών οχημάτων είναι βασικά μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος. Τρέχουσες επικρατούσες μηχανή για τα επικρατόντα οχήματα είναι μόνιμες μηχανές εναλλασσόμενου ρεύματος μαγνητών, οι οποίες έχουν τρία χαρακτηριστικά: κάποια είναι η απλή δομή, ασφαλής και αξιόπιστος σε λειτουργία άλλο είναι το μικρό μέγεθος της μηχανής και της ελαφριάς, χαμηλής ισχύος κατανάλωσης σύγκρισης βάρους, και της μεγάλης αποδοτικότητας εργασίας Τρίτον, η μορφή και το μέγεθος της μηχανής είναι εύκαμπτες και διαφορετικές. Ο ελεγκτής μηχανών αποτελείται από έναν αναστροφέα και έναν ελεγκτή. Μεταξύ τους, ο αναστροφέας λαμβάνει τη ΣΥΝΕΧΗ δύναμη που στέλνεται από την μπαταρία και την μετατρέπει σε ένα τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα για να προβλέψει την εξουσία στη μηχανή του αυτοκινήτου. Αφετέρου, ο ελεγκτής λαμβάνει την ταχύτητα μηχανών και άλλα σήματα και τα ταΐζει πίσω στο μετρητή. Όταν το φρενάρισμα ή η επιτάχυνση εμφανίζεται, ο ελεγκτής ελέγχει τον αναστροφέα. Η συχνότητα αυξάνεται και πέφτει για να επιτύχει το σκοπό της επιτάχυνσης ή της επιβράδυνσης.

 

 

Co. αντλιών Zhongzhi Fuan, ΕΠΕ

 

καταχώρησε το εμπορικό σήμα «ZOZHI.»

 

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shangcun Qinxiyang No.155, πόλη Fuan, Fujian, Κίνα

Τηλ.: fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Κινητός: +86.137.0604.0131

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@zz-pump.com

Ιστοχώρος: το www.zz-pump.com

το www.electricmotorwaterpump.com

Χρόνος μπαρ : 2020-04-25 09:08:33 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Semmy Wu

Τηλ.:: 05936532656

Φαξ: 86-0593-6531158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)