Αρχική Σελίδα

Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Το Zhongzhi κάνει πραγματικά καλό στο σχέδιο και την κατασκευή των προϊόντων. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας συντηρούν πολύ συμπαθητικούς.

—— Vadim Zabiiaka

Καλή ποιότητα, μεγάλοι κατασκευαστές, είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Kimwolo Mr.Reuben

Έχει εργαστεί μαζί για περισσότερο από 3 έτη πολύ επαγγελματικά. όλα τα προϊόντα λειτουργούν το πρόστιμο στους τύπους εξοπλισμών μας. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Ευχαριστώ πολύ για την επιχείρηση Zhongzhi για να κάνει το πρόγραμμά μας να τρέξει ομαλά.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

Τα τεχνικά ζητήματα που επιλύονται, φήμη είναι πολύ καλά.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Είμαι Online Chat Now

Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

1 2 3
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZOZHI
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Καθιερωμένη το 2006, η Co. αντλιών zhongzhi Fuan, ΕΠΕ καταχώρησε το εμπορικό σήμα «ZOZHI» είναι μια εκσυγχρονισμένη ιδιωτική επιχείρηση με τη επιστημονική έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία. ειδικευμένος να κατασκευάσει τους διάφορους τύπους αντλιών, όπως περιφερειακός, φυγοκεντρικός, αεριωθούμενος, βαθύς καλά, η αντλία λυμάτων, κ.λπ., η υψηλής απόδοσης μηχανή εναλλασσόμενου ρεύματος, και η γεννήτρια diesel.

 

Η αντλία Zhongzhi χρησιμοποιείται ευρέως στον κήπο ποτίζει, συμπληρωματική, ρηχή και βαθιά καλά άντληση σωληνώσεων, ενισχυτής πύργων νερού, συμπληρωματικό, φυτικό πότισμα θερμοκηπίων νερού βρύσης και αποξήρανση υδατοκαλλιέργειας, κ.λπ. 

 

Η μηχανή Zhongzhi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γενική οδήγηση, όπως μια οικιακή συσκευή, αντλίες, ένας ανεμιστήρας, και καταγράφοντας μετρητές, κ.λπ.

 

Γεννήτρια Zhongzhi που εφαρμόζεται πλήρως στα συστήματα επικοινωνιών, τα κέντρα δεδομένων, τη μεταλλεία, τη δύναμη, τις εθνικές οδούς, τις επιχειρήσεις εφαρμοσμένης μηχανικής, τα οικονομικά συστήματα, τα ξενοδοχεία, τους σιδηροδρόμους, στρατιωτικός, τους αερολιμένες, τα εμπορικά κτήρια, τα νοσοκομεία, τα εργοστάσια, κ.λπ., και με τους στρατηγικούς συνέταιρους για να καθιερώσει ένα σύστημα παγκόσμιας υπηρεσίας. Η παραγωγή μας συνόλων γεννητριών έχει γίνει ο περισσότερος αριθμός ξενοδοχείων, κτηρίων και βιομηχανικών και επιχειρήσεων μεταλλείας της εφεδρικής δύναμης.

 

Τα προϊόντα Zhongzhi ήταν δημοφιλή σε περισσότερες από 70 χώρες στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, και άλλες.

 

Παρακινημένοι από το σύνθημά μας «αλληλεγγύη, εξερεύνηση, τίμια, πίστη», προσπαθούμε να γίνουμε ο σφαιρικός ηγέτης στην παροχή των περιεκτικών και αξιόπιστων λύσεων για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο μια καλύτερη θέση για να ζήσουμε μέσα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Semmy Wu

Τηλ.:: 05936532656

Φαξ: 86-0593-6531158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)