Αρχική Σελίδα Νέα

Χρήση των καθαριστών υψηλής ροής του νερού είναι πολύ σημαντική

Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Το Zhongzhi κάνει πραγματικά καλό στο σχέδιο και την κατασκευή των προϊόντων. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας συντηρούν πολύ συμπαθητικούς.

—— Vadim Zabiiaka

Καλή ποιότητα, μεγάλοι κατασκευαστές, είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Kimwolo Mr.Reuben

Έχει εργαστεί μαζί για περισσότερο από 3 έτη πολύ επαγγελματικά. όλα τα προϊόντα λειτουργούν το πρόστιμο στους τύπους εξοπλισμών μας. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Ευχαριστώ πολύ για την επιχείρηση Zhongzhi για να κάνει το πρόγραμμά μας να τρέξει ομαλά.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

Τα τεχνικά ζητήματα που επιλύονται, φήμη είναι πολύ καλά.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Χρήση των καθαριστών υψηλής ροής του νερού είναι πολύ σημαντική
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρήση των καθαριστών υψηλής ροής του νερού είναι πολύ σημαντική

Χρήση των καθαριστών υψηλής ροής του νερού είναι .essential


Χρήση των καθαριστών υψηλής ροής του νερού είναι σημαντική! Όταν καθαρίζω με έναν υψηλό καθαριστή, η γωνία είναι σημαντική. Εάν το ακροφύσιο είναι κάθετο στην επιφάνεια καθαρισμού, αυτή η μέθοδος αυξάνει τη δύναμη ενεργώντας στην επιφάνεια καθαρισμού. Ακόμα, δεν είναι εύκολο να πλύνει μακρυά από το καθαρίζοντας αντικείμενο, ειδικά παχύ βαρύ πετρέλαιο. Ο κάθετος καθαρισμός επιφάνειας θα ενισχύσει την προσκόλληση του πετρελαίου. Στην πραγματικότητα, η σωστή μέθοδος καθαρισμού είναι να κατασταθεί ο υψηλός καθαριστής πιό στενός στην επιφάνεια που καθαρίζεται έτσι ώστε το ψεκασμένο νερό πρέπει να καθαριστεί ορισμένη γωνία στην επιφάνεια που καθαρίζεται.


Στις πρακτικές εφαρμογές, η ασφάλεια των υπερβολιών υψηλός καθαριστών πίεσης είναι ουσιαστικοί, ειδικά υψηλής ισχύος υπερβολικί υψηλός καθαριστές πίεσης, ειδικά κύλινδροι αντλιών. Επειδή ο υπερβολικά υψηλός καθαριστής πίεσης είναι ένα υπερβολικα υψηλός δοχείο πίεσης, η διασπορά πίεσης είναι σχετικά ομοιόμορφη αφότου είναι υπό πίεση η λειτουργία. Κατά συνέπεια, όλοι πιέσεις κρατιούνται μέσα στην ελαστική σειρά, η ελαστική ικανότητα ρουλεμάν αυξάνεται, και η ζωή κούρασης του κυλίνδρου βελτιώνεται. Επομένως, η αρχή σχεδίου του υπερβολικύ υψηλός καθαριστή πίεσης υιοθετείται. Είναι η επιλογή των υλικών και των διαδικασιών για να δώσει την καλύτερα μόνος-ενισχυμένη πίεση και την καλύτερη μόνος-αύξηση.

 

Τάση ανάπτυξης των υψηλών καθαριστών:


1, διαφοροποίηση, εξοπλισμός υποδιαιρώ στα επίπεδα πλυντήρια πίεσης, μηχανές βυθοκόρων υψηλών σωλήνων, καθαριστές τοίχων, και ούτω καθεξής.


2. Η σειρά πίεσης και δύναμης επίσης συνεχώς αυξάνεται. Υπάρχουν ήδη 500 χιλιόγραμμα της πίεσης στην αγορά, και βελτιώνονται συνεχώς για να καλύψουν τις απαιτήσεις των διαφορετικών βιομηχανιών.


3, όλο και περισσότερο ευφυής, ενσωματωμένος, ευκολότερος να χρησιμοποιήσει.


Αίτηση υψηλός καθαριστής στη συντήρηση εθνικών οδών:


Μετά από τη μακροπρόθεσμη χρήση του δρόμου, θα προκαλέσει σίγουρα τη ζημία και θα πρέπει να αποκατασταθεί. Στη συντήρηση εθνικών οδών, ο υψηλός καθαριστής μπορεί να καθαρίσει το λίπος, το ρύπο, την πίσσα στον εξοπλισμό οδικής συντήρησης, και το χρώμα, το ρύπο, την πίσσα, stickies, και πάροδος στη γέφυρα και overpass τσιμέντου, και έχει άλλες ενέργειες. Είναι δυνατό να ισοπεδωθεί η ένδυση και το βαρύ πετρέλαιο στο τσιμέντο. Βγάζει ότι οδική επιφάνεια που καθαρίζεται από τον υψηλό καθαριστή είναι καθαρή και υγιεινή και ομαλή, και χρηματοκιβώτιο. Επομένως, οδική συντήρηση, οι υψηλοί καθαριστές έχουν γίνει εξετάζουν τον εξοπλισμό.

 

Co. αντλιών Zhongzhi Fuan, ΕΠΕ

 

καταχώρησε το εμπορικό σήμα «ZOZHI.»

 

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shangcun Qinxiyang No.155, πόλη Fuan, Fujian, Κίνα

Τηλ.: fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Κινητός: +86.137.0604.0131

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@zz-pump.com

Ιστοχώρος: το www.zz-pump.com

το www.electricmotorwaterpump.com

Χρόνος μπαρ : 2019-10-31 11:02:05 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Semmy Wu

Τηλ.:: 05936532656

Φαξ: 86-0593-6531158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)