Αρχική Σελίδα Νέα

Ο υψηλός καθαριστής έχει τις ευρείες προοπτικές αγοράς

Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Το Zhongzhi κάνει πραγματικά καλό στο σχέδιο και την κατασκευή των προϊόντων. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας συντηρούν πολύ συμπαθητικούς.

—— Vadim Zabiiaka

Καλή ποιότητα, μεγάλοι κατασκευαστές, είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Kimwolo Mr.Reuben

Έχει εργαστεί μαζί για περισσότερο από 3 έτη πολύ επαγγελματικά. όλα τα προϊόντα λειτουργούν το πρόστιμο στους τύπους εξοπλισμών μας. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Ευχαριστώ πολύ για την επιχείρηση Zhongzhi για να κάνει το πρόγραμμά μας να τρέξει ομαλά.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

Τα τεχνικά ζητήματα που επιλύονται, φήμη είναι πολύ καλά.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ο υψηλός καθαριστής έχει τις ευρείες προοπτικές αγοράς
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο υψηλός καθαριστής έχει τις ευρείες προοπτικές αγοράς

Ο υψηλός καθαριστής έχει τις ευρείες προοπτικές αγοράς.


Η υψηλή προβολή ύδατος τεχνολογία του υψηλού καθαριστή με μια κοίλη μηχανή άξονων έχει πολλά πλεονεκτήματα και ευρύ φάσμα των τομέων εφαρμογής. Μπορεί να παραγάγει τις καλές οικονομικές και κοινωνικές παροχές έναντι της συμβατικής μεθόδου καθαρισμού. Η αγορά καθαρισμού της Κίνας είναι τεράστια, αλλά υψηλή προβολή ύδατος ο καθαρισμός αποτελεί μια μικρή αναλογία, έτσι οι υψηλοί καθαριστές έχουν τις ευρείες προοπτικές αγοράς. Συγχρόνως, η Κίνα πρέπει να αυξήσει τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης να στενεψει το χάσμα με τα ξένα αντίστοιχά της για να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της.
Στην κοπή υψηλοί καθαριστής, όταν προβολή ύδατος υψηλός καθαριστής είναι αρκετά μεγάλη, όπως ένα αιχμηρό μαχαίρι, μπορείτε να κόψετε ακόμη και το μέταλλο, έτσι όλο και περισσότεροι υψηλοί καθαριστές είναι η επεξεργάζομαι-κοπή προβολών ύδατος της βιομηχανίας. Μετά από πολλή πρακτική, ακόμη και το καθαρό νερό θα πυροδοτήσει μερικές ευαίσθητες χημικές ουσίες όταν υπερβαίνει η πίεση νερού ένα ορισμένο κατώτατο όριο. Το νερό άμμου κόβει επειδή η άμμος περιέχει τη λειαντική άμμο, τον αντίκτυπο της άμμου, και τη σύγκρουση των αντικειμένων, φυσικά. Μια ενέργεια μεγάλου ποσού που παράγεται μπορεί εύκολα να προκαλέσει την αστάθεια των ειδικών χημικών ουσιών. Μετά από πολλές δοκιμές πρακτικής, η αξία κατώτατων ορίων που μετριέται μετά από Zui είναι φραγμός περίπου 2376. Επομένως, στην υψηλή προβολή ύδατος τέμνουσα βιομηχανία, πρέπει να μελετήσουμε παράμετρος λεπτομερώς για την κοπή υψηλών προβολών ύδατος επάνω από το φραγμό του 2000. Ο κύριος τομέας εφαρμογής είναι στην επεξεργαμένος στη μηχανή βιομηχανία. Όταν κόβουμε με τις συνηθισμένες προβολές ύδατος, η χαρακτηριστική πίεση είναι χαρακτηριστικά μέσα στο φραγμό 500, αρκετά κάτω από το κατώτατο όριο ασφάλειας. Επομένως, εφ' όσον η σωστή λειτουργία δεν είναι ένα ατύχημα ασφάλειας.


Ποιες είναι οι μέθοδοι για επίδραση καθαρισμού των υψηλών καθαριστών; 1. Τυχαία δειγματοληπτική μέθοδος. Εάν υπάρχουν πολλά στοιχεία που καθαρίζονται, δεν μπορούμε να τα εξετάσουμε ένα προς ένα. Αντ' αυτού, μπορούν να επιλεχτούν τυχαία και να εξεταστούν έπειτα. Αυτή η μέθοδος απαιτεί ορισμένα δείγματα για να επιτύχει τα near-real αποτελέσματα. 2. Βρείτε τα πιό μολυσμένα μέρη για τη μέτρηση. Εάν τα πιό μολυσμένα μέρη έχουν φθάσει στο απαραίτητο επίπεδο καθαρότητας, η επίδραση καθαρισμού άλλων μερών με τη λιγότερο σοβαρή ρύπανση μπορεί γενικά να καλύψει τις απαιτήσεις καθαρότητας. 3. Επιλέξτε τον επιδρύτερο ρύπο για τη μέτρηση. Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό αφαίρεσης λίπους των μηχανικών μερών. Η εστίαση είναι στον ελαιούχο ρύπο χωρίς συγκεκριμένη ανίχνευση άλλου ρύπου. Συγχρόνως, μπορεί επίσης να ελέγξει την καθαρότητα του καθαρισμού των αντικειμένων.


Η περίπτωση υψηλός καθαριστής στη διαδικασία παραγωγής τσιμέντου! Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής τσιμέντου, θα υπάρξουν πολλές θέσεις όπου οι αψίδες, οι παρεμποδίσεις, και το ξεφλούδισμα αντλιών υψηλών δυτών θα εμφανιστούν. Αυτό θα προκαλέσει το πρόβλημα στην παραγωγή και θα πρέπει να καθαριστεί επάνω εγκαίρως, αλλά ο παραδοσιακός τρόπος να καθαριστούν είναι να σταματηθεί η λειτουργία του προς τα κάτω εξοπλισμού. Κατόπιν οι καθαριστές μπορούν να ξεφορτωθούν τα απόβλητα μέσα στον εξοπλισμό, και είναι σκληρό να καθαρίσει, έτσι η αποδοτικότητα εργασίας είναι πολύ χαμηλή, έχοντας επιπτώσεις στην παραγωγή. Η χρήση υψηλός καθαρίζοντας εξοπλισμός για να καθαρίσει τη μηχανή μπορεί αποτελεσματικά να λύσει αυτό το πρόβλημα, στην πραγματικότητα, υψηλή ροή του νερού της υψηλής καθαρίζοντας μηχανής εγχέεται στην ουρά κλιβάνων του βαλμένου φωτιά τσιμέντου, η κρούστα του τοίχου κλιβάνων, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισχυρό νερό πίεσης για τον κλίβανο. Το ξελέπιασμα των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων πλένεται, σπασμένος, χωρισμένος σε τετράγωνα, πλυμένος μακριά, κ.λπ., για να επιτύχει το σκοπό. Επιπλέον, η θερμοκρασία στο γενικό κλίβανο είναι περίπου 1200 βαθμοί, και ροή του νερού από την υψηλή πίεση και τη υψηλή ταχύτητα είναι ταυτόχρονα με τη συσσώρευση αντίκτυπου. Στον υψηλής θερμοκρασίας, η επέκταση είναι μαλακή και στιγμιαία εξατμισμένη, και πίεση της αντλίας υψηλών δυτών συνδυάζεται για να ολοκληρώσει την πίεση. Επομένως, ο καθαρισμός των κλιμάκων, συγκεντρώσεις, και σκόνη μπορεί να κοντύνει το χρόνο καθαρισμού και να βελτιώσει την αποδοτικότητα καθαρισμού. Επομένως, υψηλοί καθαριστής στη διαδικασία παραγωγής τσιμέντου είναι ασύγκριτοι με άλλους τρόπους, και είναι μια σοφή επιλογή!


Γιατί χρησιμοποιήστε μια μηχανή εκβάθυνσης υψηλών σωλήνων για να καθαρίσετε το σωλήνα; Κατ' αρχάς, αναλύστε γιατί ο σωλήνας είναι φραγμένο, φυτικό έλαιο, ζωικό λίπος, περιττώματα, τρίχα, κουρέλια, υπόλειμμα διακοσμήσεων, μικροβιακή αναπαραγωγή, και άλλη ιξώδης διοικητική μέριμνα στη σωλήνωση, εύκολη να κολλήσει την κλίμακα που διαμορφώνεται στον τοίχο σωλήνων δεν είναι εύκολο να πεφθεί μακριά, συσσωρεύει με τον καιρό. Ο σωλήνας δεν ρέεται καλά ή εμποδίζεται. Η παραδοσιακή μέθοδος το πρόβλημα παρεμπόδισης είναι μόνο να καθαριστεί ο τρόπος, και αυτές οι μέθοδοι μπορούν μόνο να λύσουν την κυκλοφορία των λυμάτων σε έναν χρόνο αλλά δεν αφαιρούν τις επίμονες κλίμακες στον τοίχο σωλήνων έτσι ώστε θα εμποδιστεί πάλι σύντομα. Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί πλήρως. Εάν μια μηχανή εκβάθυνσης υψηλών σωλήνων χρησιμοποιείται, μπορεί να παραγάγει μια ισχυρή προβολή ύδατος πίεσης, η οποία μπορεί να καθαρίσει το ρύπο μέσα στο σωλήνα. Η ισχυρή πίεση μπορεί να τους αφαιρέσει για να λύσει το πρόβλημα παρεμπόδισης από την πηγή ρίζας! Και η μηχανή εκβάθυνσης υψηλών σωλήνων δεν χρησιμοποιεί τη χημεία. Επομένως, ο καθαριστής είναι μη ρυπαντικός και έχει μια καλή επίδραση στην προστασία του περιβάλλοντος!

 

Co. αντλιών Zhongzhi Fuan, ΕΠΕ

 

καταχώρησε το εμπορικό σήμα «ZOZHI.»

 

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shangcun Qinxiyang No.155, πόλη Fuan, Fujian, Κίνα

Τηλ.: fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Κινητός: +86.137.0604.0131

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@zz-pump.com

Ιστοχώρος: το www.zz-pump.com

το www.electricmotorwaterpump.com

Χρόνος μπαρ : 2019-11-25 09:46:46 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Semmy Wu

Τηλ.:: 05936532656

Φαξ: 86-0593-6531158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)