Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είδους ο σωλήνας κολπίσκων είναι καλός για μια υψηλή βιομηχανική καθαρίζοντας μηχανή;

Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Το Zhongzhi κάνει πραγματικά καλό στο σχέδιο και την κατασκευή των προϊόντων. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας συντηρούν πολύ συμπαθητικούς.

—— Vadim Zabiiaka

Καλή ποιότητα, μεγάλοι κατασκευαστές, είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Kimwolo Mr.Reuben

Έχει εργαστεί μαζί για περισσότερο από 3 έτη πολύ επαγγελματικά. όλα τα προϊόντα λειτουργούν το πρόστιμο στους τύπους εξοπλισμών μας. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Ευχαριστώ πολύ για την επιχείρηση Zhongzhi για να κάνει το πρόγραμμά μας να τρέξει ομαλά.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

Τα τεχνικά ζητήματα που επιλύονται, φήμη είναι πολύ καλά.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είδους ο σωλήνας κολπίσκων είναι καλός για μια υψηλή βιομηχανική καθαρίζοντας μηχανή;

Τι είδους ο σωλήνας κολπίσκων είναι καλός για μια υψηλή βιομηχανική καθαρίζοντας μηχανή;


Τι είδους ο σωλήνας κολπίσκων νερού είναι καλός για τις υψηλές βιομηχανικές καθαρίζοντας μηχανές; Υψηλοί υδροσωλήνας των υψηλών καθαρίζοντας μηχανών με τις κοίλες μηχανές άξονων είναι πάντα σχετικά μέρη υψηλός-απώλειας, τα οποία προσκρούουν πολύ κόστος της μηχανής. Εντούτοις, εάν χρησιμοποιημένο και διατηρημένο κατάλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχετικά έναν μακροπρόθεσμο για να κερδίσει και να μειώσει δαπάνες.


Τι είδους το υψηλό πλυντήριο χρησιμοποιώ για το τέμνον μέταλλο; Γενικά, ένα υπερβολικό υψηλό πλυντήριο χρησιμοποιώ για το τέμνον μέταλλο. Είναι διαφορετικός από ένα συνηθισμένο υψηλό πλυντήριο. Η πίεση του νερού που ρέει έξω μπορεί να φθάσει σε 500 κλ. Το υψηλό ακροφύσιο αποτελείται από τα ειδικά υλικά. , Πολύ σκληρά και wear-resistant, το ακροφύσιο είναι μια μεμβρανοειδής τρύπα επειδή η πίεση είναι 500 κλ, η υψηλή προβολή ύδατος που εκτινάσσεται έχει μια ισχυρή δύναμη διείσδυσης, μπορεί να κόψει τα μεταλλικά και μη μεταλλικά υλικά, και μπορεί ακόμη και να κόψει το ενισχυμένο συγκεκριμένο υλικό. Αυτό είναι μια καλή επιλογή για την τέμνουσα βιομηχανία! Όχι μόνο ότι, αλλά ο υπερβολικά υψηλός καθαριστής πίεσης μπορεί επίσης να τρυπήσει τις τρύπες σε αυτά τα υλικά με διατρητική μηχανή, βελτιώνοντας πολύ την επίδραση και την ποιότητα κοπής.


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ υψηλός καθαριστής ατμού και ενός παραδοσιακού υψηλού καθαριστή; Ιδίως, ένας υψηλός καθαριστής ατμού μπορεί να παραγάγει τις μοναδικές μοριακές ταλαντώσεις κάτω από πολλαπλάσια συνδυασμένα αποτέλεσμα της θερμότητας, της υγρασίας, του αντίκτυπου, της ιονισμένης οξείδωσης ατμού, και της μείωσης. Το ζεστό νερό - που ψεκάζεται έξω κατά τη διάρκεια της εργασίας μετατρέπεται άμεσα στον ατμό. Ο υψηλής θερμοκρασίας ατμός καταστρέφει άμεσα τους δεσμούς πεπτιδίων της πρωτεΐνης έτσι ώστε ο ρύπος μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς από την επιφάνεια του αντικειμένου που πρέπει να καθαριστεί. Ρύπανση πετρελαίου
Οι προφυλάξεις κατά το χρησιμοποίηση του πλυντηρίου πίεσης ατμού το υψηλό πλυντήριο πρέπει να διακοπούν επειγόντως κατά το αντιμετώπιση των ακόλουθων όρων: 1. Υπάρχει δόνηση ή ανώμαλος ήχος 2. Υπερβολική πίεση κατά την αντιμετώπιση του εξοπλισμού 3. Ο μετρητής πίεσης και ο υγρός ισόπεδος δείκτης η επίδειξη είναι ανώμαλοι 4. Όταν η διαρροή νερού είναι αυστηρή και δεν μπορεί να εμποδιστεί, 5, δεν ανησυχούν εάν η αποτυχία λειτουργίας δεν λειτουργεί. Κατ' αρχάς, πιέστε το κουμπί «στάσεων έκτακτης ανάγκης» γρήγορα, αποσυνδέστε τη δύναμη, και τον έλεγχο αργά εάν αυτές οι καταστάσεις δεν μπορούν να επιλυθούν. Εάν δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα, ελάτε σε επαφή με τον υψηλό καθαρότερο κατασκευαστή Claisen εγκαίρως.

 

Co. αντλιών Zhongzhi Fuan, ΕΠΕ

 

καταχώρησε το εμπορικό σήμα «ZOZHI.»

 

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shangcun Qinxiyang No.155, πόλη Fuan, Fujian, Κίνα

Τηλ.: fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Κινητός: +86.137.0604.0131

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@zz-pump.com

Ιστοχώρος: το www.zz-pump.com

το www.electricmotorwaterpump.com

Χρόνος μπαρ : 2019-12-10 08:49:39 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Semmy Wu

Τηλ.:: 05936532656

Φαξ: 86-0593-6531158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)