Αρχική Σελίδα Νέα

Τα πλυντήρια μπορούν να διαιρεθούν σε πλυντήριο πίεσης κρύου νερού και πλυντήριο πίεσης ζεστού νερού

Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Το Zhongzhi κάνει πραγματικά καλό στο σχέδιο και την κατασκευή των προϊόντων. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας συντηρούν πολύ συμπαθητικούς.

—— Vadim Zabiiaka

Καλή ποιότητα, μεγάλοι κατασκευαστές, είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Kimwolo Mr.Reuben

Έχει εργαστεί μαζί για περισσότερο από 3 έτη πολύ επαγγελματικά. όλα τα προϊόντα λειτουργούν το πρόστιμο στους τύπους εξοπλισμών μας. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Ευχαριστώ πολύ για την επιχείρηση Zhongzhi για να κάνει το πρόγραμμά μας να τρέξει ομαλά.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

Τα τεχνικά ζητήματα που επιλύονται, φήμη είναι πολύ καλά.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τα πλυντήρια μπορούν να διαιρεθούν σε πλυντήριο πίεσης κρύου νερού και πλυντήριο πίεσης ζεστού νερού
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα πλυντήρια μπορούν να διαιρεθούν σε πλυντήριο πίεσης κρύου νερού και πλυντήριο πίεσης ζεστού νερού

Τα πλυντήρια μπορούν να διαιρεθούν σε πλυντήριο πίεσης κρύου νερού και πλυντήριο πίεσης ζεστού νερού.


Το πλυντήριο με μια κοίλη μηχανή άξονων μπορεί διαιρώ σε υψηλά πλυντήριο κρύου νερού και υψηλά πλυντήρια ζεστού νερού. Το υψηλό πλυντήριο κρύου νερού είναι ότι το εισερχόμενο νερό είναι κανονική θερμοκρασία, και η απαλλαγμένη ή κανονική θερμοκρασία εξετάζει μόνο την πίεση νερού. Δεν υπάρχει καμία επεξεργασία για τη θερμοκρασία. Η προβολή ύδατος θερμαίνεται για να φθάσει στη διευκρινισμένη θερμοκρασία έτσι ώστε η υψηλής θερμοκρασίας και υψηλή ροή του νερού μπορεί να βελτιώσει τη δυνατότητα καθαρισμού. Το ζεστό νερό διαιρείται σε υψηλό ζεστό νερό και υψηλό ατμό.


Τι είδους το υψηλό πλυντήριο χρησιμοποιώ για το τέμνον μέταλλο; Γενικά, το υπερβολικό υψηλό πλυντήριο χρησιμοποιώ για το τέμνον μέταλλο. Είναι διαφορετικός από το συνηθισμένο υψηλό πλυντήριο. Η πίεση του νερού που ρέει έξω μπορεί να φθάσει σε 500 κλ. Το υψηλό ακροφύσιο αποτελείται από τα ειδικά υλικά. , Πολύ σκληρά και wear-resistant, το ακροφύσιο είναι μια μεμβρανοειδής τρύπα επειδή η πίεση είναι 500 κλ, η υψηλή προβολή ύδατος που εκτινάσσεται έχει μια ισχυρή δύναμη διείσδυσης, μπορεί να κόψει τα μεταλλικά και μη μεταλλικά υλικά, και μπορεί ακόμη και να κόψει το ενισχυμένο συγκεκριμένο υλικό. Αυτό είναι μια καλή επιλογή για την τέμνουσα βιομηχανία! Όχι μόνο ότι, αλλά ο υπερβολικά υψηλός καθαριστής πίεσης μπορεί επίσης να τρυπήσει τις τρύπες σε αυτά τα υλικά με διατρητική μηχανή, βελτιώνοντας πολύ την επίδραση και την ποιότητα κοπής.

 

Γιατί ο υψηλός καθαριστής σωληνώσεων έχει μεγάλη περίοδος του χρόνου; Η επίδραση καθαρισμού δεν είναι καλή; Οποιοσδήποτε μηχανικός εξοπλισμός θα έχει ορισμένα προβλήματα όταν χρησιμοποιείται για πολύ καιρό. Ο καθαριστής σωληνώσεων δεν είναι καμία εξαίρεση. Το πιό κοινό πρόβλημα είναι η πτώση πίεσης, και η επίδραση καθαρισμού δεν είναι καλή. Ελέγχω το ακροφύσιο υψηλού νερού για τη σοβαρή φθορά λόγω χρήσης. Εάν υπάρχει σοβαρή ένδυση, την αντικαταστήστε με μια νέα εγκαίρως. Επιπλέον, ελέγξτε εάν ο σωλήνας κολπίσκων νερού είναι φραγμένος, ή κλίση, ή διπλωμένος. Γενικά, αυτό θα αναγκάσει τον κολπίσκο νερού για να μην ρεύσει ομαλά, το οποίο έχει επιπτώσεις στην παραγωγή νερού και θα προκαλέσει το uncleanness. Το φίλτρο στον κολπίσκο νερού είναι επίσης ένα φορώντας μέρος. Ελέγξτε και αντικαταστήστε εάν. Εάν το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, ελέγξτε το ρυθμιστή πίεσης, την ανακουφιστική βαλβίδα, και τις εσωτερικές σφραγίδες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ ελάτε επαφή με τον κατασκευαστή υψηλών πλυντηρίων Clayson έγκαιρο να πάρετε την καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων!

 

Να εξασφαλίσει την ασφάλεια ενός υψηλής ισχύος υπερβολικύ υψηλός πλυντηρίου πίεσης, κατά ενεργοποιώντας τον εξοπλισμό, διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες λειτουργίας του κατασκευαστή του υπερβολικύ υψηλός πλυντηρίου πίεσης. Κάθε πρότυπο ενός υπερβολικύ υψηλός πλυντηρίου πίεσης είναι διαφορετικό. Σύμφωνα με τις οδηγίες του προτύπου σας ενός υπερβολικύ υψηλός πλυντηρίου πίεσης, θα βοηθήσει να λειτουργήσει ακίνδυνα και αποτελεσματικά.

 

Co. αντλιών Zhongzhi Fuan, ΕΠΕ

 

καταχώρησε το εμπορικό σήμα «ZOZHI.»

 

Προσθέστε: Ζώνη βιομηχανίας Shangcun Qinxiyang No.155, πόλη Fuan, Fujian, Κίνα

Τηλ.: fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Κινητός: +86.137.0604.0131

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@zz-pump.com

Ιστοχώρος: το www.zz-pump.com

το www.electricmotorwaterpump.com

Χρόνος μπαρ : 2019-11-26 13:56:19 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Semmy Wu

Τηλ.:: 05936532656

Φαξ: 86-0593-6531158

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)